City Glass logo  
ro | en
 
Acasa       Despre noi       Produse       Galerie foto       Portofoliu       Contact
   

Toate informatiile continute in acest site (www.cityglass.ro) sunt proprietatea City Glass Design SRL. City Glass Design SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment, fara o informare prealabila. Nicio informatie prezentata pe acest site nu va fi considerata drept o oferta de produse sau servicii.

City Glass Design administreaza acest site numai in scopul informarii si comunicarii cu Dvs. Puteti accesa acest site web in orice moment.

Informatiile de pe acest site se pot descarca numai in scopuri necomerciale si numai pentru a le utiliza pentru propriul Dvs. beneficiu. Transmiterea, modificarea, reutilizarea, raportarea sau utilizarea acestor informatii in scopuri comerciale sau publice fara acordul scris al City Glass Design SRL este strict interzisa. Aceste informatii se refera la: text, imagini, materiale audio si video.

Informatiile prezente pe acest site pot include erori de natura tehnica sau de tastare.

Accesati acest site web pe propria Dvs raspundere. City Glass Design nu este responsabila pentru orice daune directe, accidentale, indirecte sau intentionate cauzate de accesarea acestui site web. City Glass Design nu este responsabila pentru nicio dauna cauzata echipamentelor Dvs., inclusiv infectii cu virusi cauzate de accesarea, utilizarea sau afisarea acestui site web sau prin descarcarea de informatii incluzand text, imagini, materiale audio si video de pe acest site.

City Glass Design nu a verificat toate site-urile web la care face trimitere acest site si nu este responsabila pentru continutul acestora. Accesarea acestor site-uri se face pe propria Dvs. raspundere.

Sigla City Glass Design este proprietatea City Glass Design SRL. Aceasta poate fi utilizata numai ca legatura directa catre pagina de start a site-ului web City Glass Design (www.cityglass.ro); aceasta nu trebuie utilizata in alte scopuri. 


Cautare site:

 

Noutati & Promotii

Consiliere in vederea obtinerii finantarii necesare

EXECUTIE SI MONTAJ TAMPLARIE PVC SI DIN ALUMINIU CU GEAM TERMOPAN

EXECUTIE SI MONTAJ RULOURI EXTERIOARE CU LAMELE DIN ALUMINIU

 
termeni   legaliCopyright © 2012 City Glass Termeni Legali